Nardus Platenkamp

Portretfoto Nardus Platenkamp
De campus is voor mij uniek: er zijn weinig organisaties waar meerdere horecagelegenheden, een kas en een kerk onderdeel uitmaken van je werkterrein.
Naam
Nardus Platenkamp
Huidige functie
Teamleider Project & Program Management

Nardus Platenkamp is Teamleider Project & Program Management bij de divisie Information & Library Services (ILS).

’16.000 mensen gebruiken dag in, dag uit tegelijkertijd het draadloze netwerk van de Radboud Universiteit. Samen met mijn collega’s zorgen we voor een kwalitatief hoogstaand netwerk dat voor iedereen toegankelijk is, op de campus maar ook vanuit huis. Zo kunnen medewerkers goed met elkaar samenwerken en kunnen onze studenten goed en veilig studeren. Om dit mogelijk te maken werken we met nieuwe en complexe technieken en hebben we gelukkig erg kundige specialisten in dienst. Het bij elkaar brengen van mens, techniek en organisatie vind ik in mijn rol erg leuk. We zetten ons in om de mogelijkheden vanuit de ICT beschikbaar te maken en zo onderzoek en onderwijs goed te ondersteunen en faciliteren.

Ik werk nu 17 jaar bij de Radboud Universiteit en ga nog steeds elke dag met veel plezier (op de fiets) naar mijn werk. De groene campus is voor mij echt uniek: er zijn weinig organisaties waar meerdere horecagelegenheden, een kas en een kerk onderdeel uitmaken van je werkterrein. Er hangt een laagdrempelige sfeer, waardoor je bij iedereen binnen kunt lopen. De universiteit is altijd volop in ontwikkeling, wat zorgt voor voldoende uitdaging op technisch en organisatorisch vlak. Door continu te blijven ontwikkelen ontstaat de mogelijkheid om als ICT dienst nóg dichter bij het onderzoek en onderwijs te staan. Daar zie ik echt kansen.’

Nardus Platenkamp werksituatie
Nardus Platenkamp werksituatie