Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Werken bij Information & Library Services


Tekengebied 1

Werken bij Information & Library Services (ILS)

In een wereld die overspoeld raakt met data, zijn er mensen nodig die zorgen dat onderzoekers, docenten en studenten van de Radboud Universiteit continu over de juiste informatie beschikken.

Als Information & Library Services staan wij als één team voor onze collega’s klaar. Ontdek bij ons hoe innovatie in informatie bijdraagt aan slimmer onderwijs en onderzoek. En zo ook aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Werken bij de Radboud Universiteit betekent dat we samen zorgen dat werk en privé in balans blijft. Bijvoorbeeld door een goed salaris, volop vrije dagen en genoeg ruimte voor je verdere ontwikkeling.

Nieuwsgierig? Maak op deze pagina kennis met je mogelijke nieuwe collega's, met onze ambitie en uitdagingen of kijk voor welke actuele vacature jij nodig bent.

Ambitie

Iwan Holleman

Esther Ruis

Thecla Ettema
Ton Risse

Je bent nodig

Een wereld waar we steeds meer van vragen, heeft mensen nodig die bijdragen. Kritische denkers met de wil om te weten en handen die uit de mouwen gaan. Mensen die willen verkennen, ontdekken, proberen, falen en slagen. Ieder vanuit een eigen functie en achtergrond, op zoek naar antwoorden voor een aarde waar we wat goeds mee te doen hebben. Zoek jij met ons de grenzen op? Durf je eroverheen te denken?