Overleg tussen Information Security Officers
Overleg tussen Information Security Officers

Information Security Officer

Als Information Security Officer draag jij bij aan een veilige omgeving voor studenten en medewerkers. Met jouw kennis over informatiebeveiliging lever jij zo een bijdrage aan en sta je midden in maatschappelijk relevant onderzoek en onderwijs. Lees op deze pagina meer over wat de rol als Information Security Officer betekent, vraagt en oplevert.

Het geeft veel voldoening te weten dat we baanbrekend onderzoek en onderwijs mede mogelijk maken.
Doto van Tom de Lange
Tom de Lange Information Security Officer Het verhaal van Tom
Je hebt de mogelijkheid om een fundamenteel mensenrecht te beschermen en anderen te inspireren om kritisch te blijven.
Foto van Iglika
Iglika Vassileva-van der Heiden Lokale Privacy Officer Het verhaal van Iglika
Foto van medewerkers bij het Erasmus gebouw

Onze IB-organisatie

De IB-organisatie van de Radboud Universiteit is gericht op het waarborgen van informatiebeveiliging in een veranderend dreigingsbeeld. Met waardevolle onderzoeksdata en gegevens van studenten en medewerkers streven we naar een veilige omgeving. Door de toenemende cybercriminaliteit en de groeiende afhankelijkheid van ICT, is het essentieel om informatiebeveiliging op orde te hebben en aan diverse externe partijen verantwoording af te leggen. De universiteit heeft daarom een centrale IB-organisatie opgebouwd en werkt aan het versterken van de securityorganisatie binnen verschillende onderdelen. Met het uitbreiden van het aantal security officers die expertise bieden en samenwerken in een gemeenschappelijk team, wordt gestreefd naar een veilige studeer- en werkomgeving voor alle medewerkers, onderzoekers en studenten. 

 

Je bent nodig

De Radboud Universiteit werkt aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daarvoor hebben we mensen nodig die ieder hun eigen bijdrage leveren aan ons onderwijs en onderzoek. Samen helpen we studenten verder op hun weg en zorgen we dat de wetenschap vooruit kan. Dat doen we in een moderne en groene omgeving in een informele werksfeer. En onze faciliteiten bieden je de ruimte om je ideeën op de proef te stellen en je grenzen te verleggen.

Meer over werken bij de Radboud Universiteit 

Collega's aan het woord

We zoeken mensen met nieuwe ideeën die willen bijdragen aan het beschermen van fundamenteel onderzoek.
Foto van Steven Ligthert
Steven Ligthert Privacy Officer en Data Steward bij onderzoeksinstituut - Donders Centre for Cognitive Neuroimaging Het verhaal van Steven
De ISO's zorgen voor een veilige online werkomgeving voor al onze medewerkers en studenten, iets wat vanuit HR zeer wordt gewaardeerd!
Foto van Eveline
Eveline Huis in 't Veld HR-manager Het verhaal van Eveline

Word jij onze nieuwe Information Security Officer?

Drie mensen overleggen voor een laptop

Bekijk de vacature

Bijdragen aan een veilige omgeving voor studenten en medewerkers?

View the vacancy
Foto van Esther Ruis

Neem contact op met Esther

Vragen of twijfels?

Get in touch