Iglika Vassileva-van der Heiden, Lokale Privacy Officer

Foto van Iglika
Je hebt de mogelijkheid om een fundamenteel mensenrecht te beschermen en anderen te inspireren om kritisch te blijven.
Naam
Iglika Vassileva-van der Heiden
Huidige functie
Lokale Privacy Officer

‘Werken als Information Security Officer (ISO) bij de Radboud Universiteit biedt informatiebeveiligingsprofessionals een waardevolle en uitdagende carrièremogelijkheid. Deze rol is namelijk essentieel voor het waarborgen van informatiebeveiliging en het beschermen van privacygevoelige gegevens binnen de universitaire omgeving. Bovendien is er een nauwe samenwerking met de Lokale Privacy Officers (LPO's), waarvan ik er een ben. Door deze samenwerking wordt de impact van deze functie verder versterkt.'

'Als ISO speel je een cruciale rol bij het beheren van risico's, het voorkomen van datalekken en het proactief waarborgen van informatiebeveiliging. Samen met ons als LPO’s zorgen we voor een veilige en privacy bewuste omgeving. Door het delen van kennis en expertise kunnen we elkaar versterken en een solide basis opbouwen. 

De komst van meerdere ISO's zal de samenwerking tussen de LPO's en ISO's verder intensiveren. Deze uitbreiding biedt nieuwe mogelijkheden om de privacy- en informatiebeveiligingsorganisatie van de Radboud Universiteit verder te ontwikkelen. Het belang van privacy en security is onlosmakelijk met elkaar verbonden, en de aanwezigheid van collega ISO's stelt ons in staat om te sparren en samen te werken aan uitdagende vraagstukken. 

Werken bij de Radboud Universiteit binnen de groeiende privacy- en informatiebeveiligingsorganisatie biedt unieke voordelen. Je hebt de mogelijkheid om een fundamenteel mensenrecht te beschermen en anderen te inspireren om kritisch te blijven en digitalisering op verantwoorde wijze te omarmen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking in een positieve en stimulerende teamomgeving.’ 

Ben jij door het lezen nieuwsgierig geworden of de rol als Information Security Officer een mooie volgende stap voor jou kan zijn? Bekijk dan de actuele vacature.

Vacature: Information Security Officer

Is solliciteren nog een stap te ver of twijfel je of dit jouw volgende uitdaging is? Neem dan gerust informeel contact op met Esther met vragen over de rol of vacature. 

Neem contact op met Esther