Finance medewerkers lachend
Finance medewerkers lachend

Werken in finance

Wil jij bijdragen aan baanbrekend onderzoek en onderwijs binnen onze universiteit? Lees dan verder op deze pagina om te ontdekken hoe jij als finance-professional bij de Radboud Universiteit het verschil kunt maken.

Als finance-professional bijdragen aan de wetenschap?

Je zorgt voor goede ondersteuning, inzicht en advies voor wetenschappers en andere collega’s binnen onze universiteit. Hierdoor kun je met jouw werk dus écht het verschil maken!
Portret van Arjen Peters
Arjen Peters Divisiedirecteur finance & control - Directie Het verhaal van Arjen

Word Projectcontroller

Benieuwd hoe het is om te werken als projectcontroller bij de Radboud Universiteit? Collega Francis vertelt je er alles over in deze video. Of bekijk de pagina over werken als projectcontroller voor meer informatie.

Bekijk de pagina

Verhalen van onze collega's

Ik voel me erg op mijn plek bij de Radboud Universiteit, een omvangrijke organisatie met veel impact waar ik mijn steentje aan kan bijdragen.
Portret van Sabine Saat-Vernooij
Sabine Saat-Vernooij Business controller - FSW FacBureau FC Het verhaal van Sabine
Ik heb echt het gevoel dat we het samen doen, de finance-collega’s nemen veel zorg uit handen en dragen bij aan successen van onderzoeks- aanvragen!
Portret van Laura van Niftrik
Laura van Niftrik Vice-decaan onderwijs - Faculteitsbestuur Hoogleraar - Microbiologie Het verhaal van Laura
Lachende projectcontroller

Werken bij de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. En daarvoor hebben we diverse en veelzijdige mensen nodig, uit de hele wereld, die hun kennis en ervaring willen delen én uitbreiden. Zodat we met elkaar jouw en onze ambities kunnen waarmaken. Kansen voor ontwikkeling zijn er volop. En ook in de arbeidsvoorwaarden is er aandacht voor jou. Zo is het mogelijk om afspraken te maken voor een goede werk-privébalans.

Meer over werken bij de Radboud Universiteit