Foto van projectcontrollers
Foto van projectcontrollers

Werken als projectcontroller

Op deze pagina nemen we je mee in wat het betekent, vraagt en oplevert om als projectcontroller te werken bij onze universiteit. Ben jij benieuwd of deze rol in jouw loopbaan past? Lees snel verder en meld je aan voor een job alert.

Je toekomstige collega aan het woord 

Benieuwd hoe het is om te werken als projectcontroller bij de Radboud Universiteit? Collega Francis vertelt je er alles over in deze video. 

Waarom werken als projectcontroller bij de Radboud Universiteit?

Écht maatschappelijk van betekenis zijn 

Jij bent de sparringpartner voor wetenschappers op het gebied van financiën bij subsidieprojecten. Zo kunnen zij zich focussen op hun maatschappelijk relevant onderzoek en onderwijs! 

Jezelf verder ontwikkelen 

De universiteit is een grote organisatie met veel doorgroeimogelijkheden én je krijgt de kans om opleidingen te volgen die bij jou passen. Wij zorgen ervoor dat jij je kwaliteiten zo goed mogelijk kunt inzetten. 

Je staat er nooit alleen voor 

Samen krijgen we het voor elkaar. Er zijn veel collega's met verschillende expertises en focusgebieden, maar er is veel onderling contact en we ondersteunen elkaar waar nodig. Door ook mee te kijken bij de verschillende faculteiten leer je van elkaar.  

Ruimte voor een goede werk-privé balans 

Je krijgt vrijheid in je rol, er is ruimte voor je eigen tijdsindeling én je hebt genoeg vakantiedagen. Op onze groene campus combineren we finance uitdagingen met een gezonde werk-privé balans. Het vertrouwen wordt gegeven, de verantwoordelijkheid moet je nemen! 

De financiële inzichten en ideeën van een projectcontroller bieden mij opties om mijn onderzoek waar te maken!
Foto van Inti Brazil
Inti Brazil Universitair hoofddocent Neuro- en Revalidatiepsychologie Het verhaal van Inti

Word projectcontroller

Zie jij jezelf als projectcontroller werken bij de Radboud Universiteit? Of wil je je graag oriënteren op de mogelijkheden die er zijn? Bekijk de actuele vacature of maak een job alert aan om op de hoogte te blijven van toekomstige vacatures. 

Bekijk de vacature

Projectcontrollers
Foto van Gerard

Heb je nog vragen?

Wil je eerst graag meer weten of sparren over hoe het is om deze rol uit te voeren? Neem dan contact op met Gerard, afdelingshoofd Finance van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.  

Stel je vraag aan Gerard

Meer weten over werken in finance?

Lees meer over werken in finance op de Radboud Universiteit. Over de inrichting, uitdagingen, en ambities. En over andere collega’s, andere vacatures of bijvoorbeeld de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.  

Lees meer over werken in finance

Foto van een projectcontroller