Sterre Jacobs

Sterre Jacobs
Je doet er hier echt toe en met mijn werk draag ik indirect bij aan kwalitatief goed onderzoek en onderwijs.
Naam
Sterre Jacobs
Huidige functie
Recruitment specialist

Sterre Jacobs is recruitment specialist aan de Radboud Universiteit.

‘Als Recruitmentafdeling van de Radboud Universiteit ondersteunen we de werving en communicatie rondom alle vacatures binnen de organisatie. Ik coördineer en begeleid verschillende aanvullend recruitmentprojecten van A tot Z. De arbeidsmarkt is namelijk steeds krapper geworden de laatste jaren, waardoor het voor sommige vacatures een uitdaging is om ze ingevuld te krijgen met het juiste talent. 

Ik vind voornamelijk de afwisseling interessant in mijn werk. Er zijn zoveel verschillende projecten waarbij je steeds anders te werk moet gaan. De ene keer werf je een horecamedewerker, de andere keer een hoogleraar. De vrijheid in dit werk bevalt me ook. Ik mag zelf uitproberen wat ik denk dat werkt en wat ik interessant vind om te doen. Je leert daar erg veel van. 

Daarnaast doet mijn werk er hier echt toe en draag ik indirect bij aan kwalitatief goed onderzoek en onderwijs. Als dankzij een van onze campagnes uiteindelijk tóch die hoogleraar wordt gevonden, heb ik het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan de samenleving. Ik kom uit de commerciële wereld en daar miste ik soms mijn toegevoegde waarde, terwijl ik hier het gevoel heb dat ik impact maak.

Binnen onze afdeling is de werksfeer heel informeel. Iedereen staat klaar voor elkaar en ik voel me echt ondersteund. Als je bijvoorbeeld een dagje vrij wilt nemen, is dat geen probleem. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit alles samen maakt de Radboud Universiteit een aantrekkelijke werkgever voor mij.'