Foto van Myrna en Robbert
Foto van Myrna en Robbert

Werken als HR-adviseur

Op deze pagina nemen we je mee in wat het betekent, vraagt en oplevert om als HR-adviseur te werken in een van onze HR-teams. Ben jij benieuwd of deze rol op korte of lange termijn in je loopbaan past? Kom dan eens op de koffie. Meld je aan voor een wederzijds oriëntatiemoment.

HR-adviseurs aan het woord

Als sparringpartner adviseren we leidinggevenden én collega’s binnen de faculteit of eenheid, zodat zij zich samen optimaal kunnen inzetten voor maatschappelijk relevant onderzoek en onderwijs.
Foto van Myrna & Robbert
Myrna&Robbert HR-adviseurs Het verhaal van Myrna&Robbert

Waarom werken als HR-adviseur bij de Radboud Universiteit?

Écht maatschappelijk van
betekenis zijn 

Met HR-advies bijdragen aan een open werkomgeving, waar collega’s in het onderzoek, onderwijs en ondersteunende professionals zich gerespecteerd, gewaardeerd en uitgedaagd voelen. Zo zijn we samen maatschappelijk echt van betekenis.  

In een HR-faculteitsteam én in een organisatiebreed HR-netwerk  

Dagelijks spar je met collega's in het HR-team van je eigen faculteit of eenheid. Voor organisatiebrede of specialistische HR-thema’s schakel je ook met adviseurs en specialisten van andere HR-teams. Door deze afwisseling in dynamiek kun jij je in de breedte én diepte van HR blijven ontwikkelen.  

Voor de organisatie én voor de medewerker  

Je adviseert en handelt niet alleen vanuit bedrijfskundig organisatie perspectief, maar bent ook oprecht betrokken bij en beschikbaar voor de vraagstukken van wetenschappers en professionals. Dit in de volle breedte van HR, dus ook op ontwikkeling van collega’s in hun talent en hun loopbaan.   

Zeker uitdagend, maar met gezonde werk-privé balans 

In onze kennisintensieve context schakel je tussen schoonmaker en directeur én tussen gedreven professionals en ambitieuze wetenschappers. Dit vraagt om stevigheid in HR-advies en een flexibele communicatiestijl. Op onze groene campus combineren we HR-uitdagingen met een gezonde werk-privé balans.  

Van oriëntatiemoment naar talentpool

Foto van Mathijs

Kom kennismaken

Met Mathijs, HR-adviseur en talentpoolbeheerder

neem contact op

Na een informele kennismaking op onze campus met collega HR-adviseur Mathijs, bepaal jij of jij jezelf bij ons ziet werken. Op korte of lange termijn. Als wij dat ook zo zien, nemen we je op in de HR-adviseurs talentpool. Bij een bij je profiel passende vacature, nodigen we je uit om deel te nemen aan die sollicitatieprocedure bij dat HR-team.  

Meer weten?

Lees meer over werken binnen HR op de Radboud Universiteit. Over de inrichting, uitdagingen en ambities van HR. En over andere collega’s, andere HR-vacatures of bijvoorbeeld over de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

HR-medewerkers in gesprek

Werken in HR

bij de Radboud Universiteit

Lees meer