Kom kennismaken!

Ben jij niet direct op zoek naar een nieuwe baan, maar ben je je al wel aan het oriënteren op een volgende stap in je HR-loopbaan? Ben je benieuwd of de functie van HR-adviseur bij de Radboud Universiteit past bij jouw wensen en behoeften? En beschik je over minimaal vijf jaar recente ervaring als HR-adviseur en een relevante hbo- of wo-diploma? Meld je dan aan voor een wederzijds oriëntatiemoment via het onderstaande inschrijfformulier.

Foto van Mathijs

Tijdens deze oriëntatie ga jij met Mathijs, collega HR-adviseur en talentpoolbeheerder, in gesprek over wat deze rol bij de universiteit betekent, vraagt en oplevert. Over uitdagingen, ontwikkelingen en mogelijkheden.

Ben je per direct op zoek naar een nieuwe functie? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Vul je contactgegevens en aanvullende informatie in. Na een check of je profiel voldoende aansluit bij deze talentpool, nemen we contact met je op voor het inplannen en verdere afstemming.

Meld je aan!

* Verplicht veld
Fijn als je bij deze aanmelding een linkje naar je LinkedIn profiel en/of beknopt CV toevoegt. Dan weten wij wie er komt en kunnen we je ook echt informeel ontvangen.
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
We gaan ervan uit dat je, met het verzenden van dit contactformulier, akkoord gaat met het verwerken van de door jou aangeleverde gegevens. Deze gegevens worden verwerkt en bewaard voor de periode dat de wederzijdse oriëntatie duurt. Wanneer je wordt opgenomen in onze talentpool vragen we eerst akkoord om jouw gegevens steeds voor de duur van een jaar te mogen bewaren.