HR-medewerkers in gesprek
HR-medewerkers in gesprek

Werken als HR-medewerker

Op deze pagina nemen we je mee in wat het betekent, vraagt en oplevert om als HR-medewerker te werken in een van de HR-teams. Ben jij benieuwd of deze rol op korte of lange termijn in je loopbaan past? Kom dan eens op de koffie. Meld je aan voor een wederzijds oriëntatiemoment.

HR-medewerkers aan het woord

Het geeft veel voldoening om voor zo’n diverse groep collega’s van betekenis te zijn en zo bij te dragen aan onderzoek en onderwijs.
Lotter & Randy
Lotte&Randy HR-medewerkers Het verhaal van Lotte&Randy

Waarom werken als HR-medewerker bij de Radboud Universiteit?

Inhoudelijk brede en afwisselende functie 

Je bent betrokken bij diverse HR-activiteiten: van onboarding en arbeidsvoorwaarden tot ziekteverzuim. Je voert niet enkel een administratieve handeling uit, maar je werkt en denkt mee in de volle breedte van het HR-vakgebied. 

Van betekenis voor onderzoek en onderwijs  

Naast leidinggevenden help je ook andere collega’s bij hun HR-vragen. In onze veelal internationale en cultuur diverse werkomgeving draag jij bijvoorbeeld bij aan de onboarding van nieuwe (internationale) collega’s. De waardering is groot!

Blijven ontwikkelen binnen HR-vakgebied 

Je werkt zowel in je eigen HR-team binnen je faculteit als met HR-collega’s van andere eenheden. Door deze combinatie kun je altijd blijven leren en jezelf ontwikkelen. Zowel in de breedte van de organisatie, als in de diepte van HR. Bij de universiteit heb je geen baan, maar een loopbaan! 

Goede werk- privébalans  

Je kunt rekenen op een goede balans in werk en privé. Je werkt op een mooie, bosrijke campus met prettige sfeer en toegankelijke collega’s, maar ook thuis als dat een keer beter uitkomt. En met 41 verlofdagen ben jij altijd opgeladen voor de volgende uitdaging!  

Van oriëntatiemoment naar talentpool 

Foto van Henny

Kom kennismaken

Met Henny, HR-medewerker en talentpoolbeheerder

Neem contact op

Na een informele kennismaking op onze campus met collega HR-medewerker Henny, bepaal jij of jij jezelf bij ons ziet werkenOp korte of lange termijn. Als wij dat ook zo zien, nemen we je op in de HR-medewerkers talentpool. Bij een bij je profiel passende vacature, nodigen we je uit om deel te nemen aan die sollicitatieprocedure bij dat HR-team.  

Meer weten?

Lees meer over werken binnen HR op de Radboud Universiteit. Over de inrichting, uitdagingen en ambities van HR. En over andere collega’s, andere HR-vacatures of bijvoorbeeld over de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

HR-adviseur Robbert Niessen aan het woord

Werken in HR

bij de Radboud Universiteit

Klik hier