Kom kennismaken!

Ben jij benieuwd of deze functie op korte of lange termijn in je loopbaan past? Beschik jij over minimaal 1 jaar recente ervaring als HR-medewerker? Meld je dan via het onderstaande inschrijfformulier aan voor een wederzijds oriëntatiemoment.

Foto van Henny

Tijdens deze oriëntatie ga jij met Henny, collega HR-medewerker en talentpoolbeheerder, in gesprek over wat deze rol bij de universiteit betekent, vraagt en oplevert. Over uitdagingen, ontwikkelingen en mogelijkheden.  

Vul je contactgegevens en aanvullende informatie in. Wij sturen je dan een uitnodiging of nemen contact met je op voor nadere afstemming. 

Meld je aan!

* Verplicht veld

Data

Laat ons alvast een aantal momenten weten, een dag of 10 vanaf nu, waarop je beschikbaar bent om naar onze campus te komen.

Beschikbaar tijdens:
Beschikbaar tijdens:
Beschikbaar tijdens:
Fijn als je bij deze aanmelding een link naar je LinkedIn-profiel en/of beknopt CV toevoegt. Dan weten wij wie er komt en kunnen we je ook echt informeel ontvangen.
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
We gaan ervan uit dat je, met het verzenden van dit contactformulier, akkoord gaat met het verwerken van de door jou aangeleverde gegevens. Deze gegevens worden verwerkt en bewaard voor de periode dat de wederzijdse oriëntatie duurt. Wanneer je wordt opgenomen in onze talentpool vragen we eerst akkoord om jouw gegevens steeds voor de duur van een jaar te mogen bewaren.