Zoek in de site...

Caroussel 3x1 interview activiteiten in de klas01
Caroussel RSA
Caroussel 3x1 Winterschool 2020 WEB-3724
Caroussel 3x1 interview activiteiten in de klas02

Aan de slag?

Bekijk onze website 'Wetenschap de klas in!' voor fysieke en digitale lesmaterialen en ga direct aan de slag met wetenschap en onderzoek!

Radboud Science Awards uitgereikt

2023nov22-RSA-6381WEBOp woensdag 22 november ontvingen Harrie Oosterhuis, Susanne Brouwer en Jasper de Groot hun Radboud Science Awards 2023 uit handen van rector magnificus José Sanders (v.l.n.r.). De rector kreeg daarbij hulp van twee basisscholieren uit het publiek. Samen met het WKRU brengen zij hun onderzoek naar het basisonderwijs in de vorm van leuke activiteiten!

Onderzoeker in de klas 2024

OIDK22-Lindekring-Koen_Pelsma-(c)Jimmy Israel-9279-WEBIn het voorjaar van 2024 is het weer mogelijk om mee te doen aan Onderzoeker in de klas!

Ben je leraar en wil je dat een onderzoeker in de klas een les komt geven over haar onderzoek? Klik hier om naar de pagina voor leraren te gaan.

Ben je een onderzoeker van de Radboud Universiteit of het Radboudumc en wil je een les geven in het basisonderwijs? Klik hier om naar de pagina voor onderzoekers te gaan.

Winterschool 2024

Winterschool 2020 WEB-3619Op woensdag 24 januari was onze allerlaatste Winterschool. Tijdens deze laatste editie leerden deelnemers hoe ze de thema's Fantaserende dieren, Medicijn voor kinderen en Slaap & geheugen in hun lessen kunnen verwerken en maakten ze kennis met Perspectiefgericht onderwijs. Wil je ook kennismaken met deze en andere thema's? Ze zijn terug te vinden in de boekenreeks 'Wetenschappelijke doorbraken de klas in' en op onze website Wetenschapdeklasin.nl. Voor een terugblik op deze en andere edities van de Winterschool, klik hier.