Zoek in de site...

Aanmeldformulier Onderzoeker in de Klas

Hieronder kun je je aanmelden voor onderzoeker in de klas in het voorjaar van 2025*. De lengte van het bezoek wordt bepaald in overleg, ideaal is ongeveer 1,5 uur met een minimum van 1 uur. We nemen dan contact met je op zodra we het project gaan opstarten.
*Twee lessen uit ons aanbod zullen niet worden gegeven in het voorjaar van 2025, maar in het najaar van 2024.

Wie kan zich opgeven?

  • Leraren van groep 6 t/m 8
  • Werkzaam op scholen in Nijmegen en omgeving
  • Als een school meerdere stromen heeft kunnen meerdere klassen van dezelfde jaargroep (bijvoorbeeld alle groepen 7 of groep 7/8) een onderzoeker ontvangen.

Bij de verdeling van onderzoekers over klassen spelen verschillende elementen een rol: volgorde van aanmelding, mogelijkheid van les in het Engels, bereikbaarheid school met het OV, aantal onderzoekers met een auto etc. Vooral bij scholen die wat verder van Nijmegen liggen is het handig als een onderzoeker twee klassen in één keer kan bezoeken.

Als de inschrijving goed verloopt dan zou je na verzending een bevestigingsscherm moeten zien en een kopie van de ingevulde gegevens via de mail moeten ontvangen. Als dit niet zo is, vul dan het formulier opnieuw in of neem contact met ons op via infowkru@ru.nl.