Zoek in de site...

Binnen Europa

Onze faculteit heeft een groot aantal Erasmusovereenkomsten met zusterfaculteiten binnen Europa. Als je aan aantal maanden aan één van deze universiteiten gaat studeren, dan blijf je ingeschreven in Nijmegen en betaal je geen collegegeld aan de partneruniversiteit.

Hieronder vind je een overzicht van de partners van FFTR. Door op een stad te klikken (in de kaart of in de tabel eronder), vind je specifieke informatie over de daar gevestigde universiteit. Niet alle overeenkomsten zijn voor alle FFTR studenten. Op de kaart zie je paarse, rode en blauwe icoontjes. PAARS is voor studenten van alle disciplines, ROOD voor filosofen en BLAUW voor theologen en/of religiewetenschappers. Of je ook cursussen buiten het vakgebied mag volgen, waarvoor het Erasmus+ contract is afgesloten, is afhankelijk van het beleid van de partneruniversiteit. Voor elke overeenkomst is een beperkt aantal uitwisselingsplaatsen per jaar beschikbaar.

Je komt in aanmerking voor een Erasmus+ uitwisseling, als je voldoet aan de voorwaarden voor deelname aan het Erasmus+ programma.