Brochure Van Rossum nu te downloaden

Datum bericht: 25 januari 2023

Het laatste nummer van Impressie (2022-31) werd begeleid door een speciale thema-brochure over kardinaal Willem van Rossum. Vorig jaar overleden adjunct-directeur dr. Vefie Poels heeft de laatste jaren van haar leven gewerkt aan de biografie van de kardinaal. Bij de presentatie van haar boek De Rode Paus heeft een groep experts gereageerd op haar werk en het leven van de kardinaal. De lezingen van deze bijeenkomst zijn samengebracht in een brochure, getiteld: De wondere wereld van het Vaticaan. Perspectieven op kardinaal Van Rossum.

De brochure werd afgelopen december als een extra attentie meegestuurd naar de vaste lezers van Impressie. Echter, we merken de laatste weken dat nog veel mensen de brochures willen nabestellen. Helaas zijn er momenteel geen fysieke exemplaren meer beschikbaar van de brochure.

U kunt deze brochure echter wel nog hier downloaden:

Wij danken u voor de interesse in onze publicaties. Ontvangt u nog geen Impressie maar zou u dat wel in de toekomst willen ontvangen? Stuur een email naar info@kdc.ru.nl en we sturen u kosteloos een exemplaar toe.